best web page software

Lidmaatschap

Wij bieden meerdere soorten lidmaatschap aan. Heb je baat bij een persoonlijke coach die je gedurende de weg blijft ondersteunen, motiveren en jouw aanspreekpunt blijft gedurende je lidmaatschap? Iemand die samen met jou daadwerkelijk je levensstijl aan gaat pakken? Kies dan voor een coaching totaalpakket. Weet je zelf al aardig de weg in de sportschool, maar lukt het niet om je doelen te behalen? Dan zou het al voldoende kunnen zijn om enkel een trainingsplan en voedingsadvies op maat te laten samenstellen door onze professionals.

Coaching Totaalpakket

Indien je kiest voor het totaalpakket, bieden we jou een kraakhelder pad richting jouw doelen op het gebied van sport, voeding en bewustwording. Je krijgt een online personal coach toegewezen voor minimaal 4 maanden, omdat onderzoek én onze ervaring heeft uitgewezen dat dit de meest effectieve periode is om daadwerkelijk resultaat te bereiken. Wij durven resultaat te garanderen, ervan uitgaande dat je gemotiveerd bent om je doel(en) te bereiken.
Wij hebben als coach het beste met je voor en gaan met jou voor blijvende resultaten, wat betekent dat je levensstijl, voedingspatroon en trainingsroutines gevormd moeten worden tot een plan dat daadwerkelijk voor JOU werkt. Vanwege eerder behaalde resultaten en tevreden klanten, durven wij met een niet goed, geld terug garantie te werken.


4 maanden personal coaching totaalpakket € 99,00 per maand nu voor € 79,00 per maand


8 maanden personal coaching totaalpakket € 79,00 per maand nu voor € 65,00 per maand


12 maanden personal coaching totaalpakket € 69,00 per maand nu voor € 59,00 per maand


Trainingsschema’s en voedingsadvies

Ontvang je liever alleen een trainingsplan en voedingsadvies op maat om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan? Kies dan voor een plan van 8 weken die we speciaal voor jou samenstellen aan de hand van jouw wensen, doelen en gegevens. Gedurende deze 8 weken krijg je toegang tot onze app en community.


Trainingsplan en voedingsadvies op maat + app (8 weken) € 99,00 nu voor € 79,00

Trainingsplan op maat + app (8 weken) € 75,00 nu voor € 59,00